De Nike Air Max 270 React combineert twee van de beste technologieŽn doituble.com van het merk, waarbij de lifestyle Air-unit van de 270 wordt vergezeld door het Nike React-schuim. Een van de soepelste schoenen op de markt, het silhouet gebruikt een bovenwerk dat geometrische patronen op niet-gestikte overlays onderzoekt om een ​​nieuw geconstrueerde, innovatieve look te creŽren. Traditionele sneakerkleuren van zwart en wit houden de esthetiek van deze Air Max 270 React ingetogener dan andere modellen, die meestal meerdere kleuren hebben.

De Nike Air Max 270, zelf al een gedurfd ontwerp, heeft verschillende make-overs ondergaan om de lijn uit te breiden en nieuwe proposities te creŽren nike schoenen dames zwart zoals de Air Max 270 React en Air Max 270 Vistascape. Nu keert Nike terug naar het oorspronkelijke model met de release van een wit en Laser Fuschia-arrangement. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van wit gaas, met zacht grijs aan de zijkanten, hiel en teen voor wat extra contrast. De kenmerkende overdreven Air Unit op de hiel, evenals de swoosh aan de zijkant, verwennen met een felroze tint met de naam "Laser Fuschia".

Gedurende zijn tijd op de markt heeft de Nike Air Max 270 React zich gekleed in ensembles voor alle gevoeligheden. Van gedempte tonale arrangementen nike air max 270 laser fuchsia wit tot outfits gekleed in ongelijksoortige gradiŽnten, het silhouet met twee kussens heeft een van de gezondste roosters onder de moderne Air Max-modellen. De nieuwste collectie is voorzien van fleecevoering, pastelkleuren en inheemse patronen. CrŤmekleurige, paarse en oranje tinten bedekken het bovenwerk van volledig suŤde, waarbij de meest vroegere toon de toon zet.

Spatborden worden ingehaald door een zacht paars, dat wordt aangevuld door een vage "Volt" -reminiscente tint. Profiel-swooshes, zoals de Airbag 100% authentiek onder de voeten, kiezen voor een citruspalet, dat wordt omgezet in een verloop over de zichtbare Air-demping. Elders komen alle kleuren van het paar samen bij de veterlussen en de geometrische patronen van de hiellus; sockliners volgen dit voorbeeld, maar worden vergezeld door een gebroken witte fleecevoering. Middenzolen van Nike React-schuim genieten verder van een crŤmekleurige make-up, maar buitenzolen kiezen voor een gespikkeld bruin arrangement.

https://www.doituble.com/