Het beproefde karakter van de BOOST-schuimzool maakt de adidas ultraboost 21 primeblue white een silhouet dat de moeite waard is om te revitaliseren voor nieuwe stijlen die verschillende doelgroepen zullen aanspreken. Voor zijn nieuwste make-over gaat de UltraBOOST de toekomst in door te experimenteren met elastische koorden en techno groene accenten toe te voegen. Deze nieuwe stijl, UltraBOOST 20 Lab genaamd, bestaat uit een helderwitte mesh gebreide basis met zwarte Three Stripes-emblemen op de zijkanten. Voor een veilige pasvorm als een tongloos model wordt een uniek elastisch koordvetersysteem gebruikt, dat neon "Signal Green" veterlussen ziet. Een zwart koord dat zich om de zijkanten en de hiel van het silhouet wikkelt, versterkt de veiligheidsfactor nog meer en geeft het ontwerp ook een ruimtetijdperk. Witte leren overlays en doorschijnende elementen op de hiel blijven een premium en futuristisch gevoel geven voordat de basis bovenop een verhoogde BOOST-zooleenheid zit. Hoewel de 20 Lab absoluut een verandering is in vergelijking met eerdere ULTRABOOST-iteraties, introduceert zwart Continental-rubber onder de voeten eindelijk een gevoel van vertrouwdheid.
Dit weekend verschijnen hier officiële afbeeldingen van de adidas campus 80s south park towelie. Bij deze nieuwste samenwerking werkt adidas samen met het label Book Works van Martin Davis en Oskar Mann. De speciale editie Campus 80s geďnspireerd door jazz, dat is wat beide mannen samenbracht. Hieronder wordt de sneaker weergegeven in een Core Black, Bold Blue en Collegiate Green kleurenschema. Het begint met een zwarte basis in contrast met de blauwe en groene hits op de zijkanten. Andere opvallende details zijn de "Book Works"-branding op de hiellipjes en aangepaste inlegzolen met muziekthema. Ten slotte ronden een witte rubberen zool, zwarte veters en een zwarte leren voering de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.
adidas Originals verlegt deze week de hardloopwortels van het hedendaagse adidas nite jogger dames roze-silhouet tot het uiterste en werkt samen met 's werelds toonaangevende fabrikant van reflecterende materialen met hoge zichtbaarheid, 3M™ Scotchlite™ Reflective Material, aan een gezamenlijk '3M-project' editie van het model. In eerste instantie geďnspireerd op een hardloopmodel uit de jaren 70 dat de eerste reflecterende hardloopschoen in de branche was die gemaakt was voor mensen die 's nachts rennen, combineert de Nite Jogger de utilitaire behoeften van moderne hardlopers met vooruitstrevende ontwerpelementen. Het lichtgewicht bovenwerk van het model bestaat uit een combinatie van gebreid en geweven textiel, met nubuck-overlays die structurele ondersteuning bieden, tegengegaan door een dempende BOOST-middenzool en duurzame rubberen buitenzool.
Onderdeel van de Star Wars-capsulecollectie ter ere van het 25-jarig jubileum van "The Empire Strikes Back" is de adidas rivalry low premium core white met het thema "Chewbacca". De schoen wordt geleverd in een opvallend ontwerp dat onverschrokken is door ieders favoriete Wookie. Het heeft een harig bovenwerk met overlays van bruin sučde en een riem die lijkt op de kenmerkende bandolier van Chewbacca. Afwerkingsdetails zijn onder meer Star Wars-kantjuwelen en de gelijkenis van Chewbacca op het geweven tonglabel.
https://www.yourftwear.com/