NIKE's eerste vapormax air unit kortingcalm.com over de volledige lengte is gemaakt met ongeveer 75 procent gerecycled materiaal. met de implementatie van een enkelvoudige, taps toelopende NIKE-luchtunit van hiel tot teen, die een lager profiel creŽert dan eerdere vapormax-iteraties, ziet de 2020-aflevering meer comfort en een verbeterde rit. de vapormax air unit werkt als een niet-verouderde en holistische buitenzool die zijn vorm behoudt door elasticiteit.

De VaporMax-lijn van Nike heeft de grenzen van hybride hardloop- / vrijetijdsschoenen nike schoenen heren blauw verlegd sinds de introductie in 2017, en de nieuwe VaporMax 2020 zet dat ethos van vooruitgang op een onmiskenbare manier voort. Het is duurzaam gebouwd, stijlvol qua uiterlijk en krachtig in prestaties, en nu is het opgedoken in een frisse ĎIron Grijsí make-up die in gelijke delen mild en wild is.

De 'milde' helft van die dubbelzijdige vergelijking wordt afgehandeld door de donkergrijze Flyknit-basis van het bovenwerk en witte Swooshes plus de nike air vapormax 2020 zwart kristalheldere VaporMax-dempingseenheid van de tussenzool. De rest van de schoenonderdelen vormen de 'wilde' helft, waarbij veelkleurige draden over toeboxen en kwartjes worden geweven, gedrukte details op de tong worden aangeboden, gemarmerde gele en oranje tinten aan de hiel en teen worden toegevoegd en gerecycled rubber wordt gebruikt voor kleur op de buitenzool . Oranje inlegzolen met een Sunburst-graphic in Nike Sportswear-stijl voegen een verborgen flair toe.

Nike's Air VaporMax 2020 FlyKnit heeft 'Deep Royal blauw' highlights gekregen tegen het veelkleurige bovenwerk, een vervolg op de 'Smoke Grijs'-iteratie die vorige Hot Koop maand werd gezien. De schoen maakt deel uit van Nike's inspanningen om zijn duurzame productieprocessen verder te verbeteren . Minstens 50 procent van de materialen van de schoen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Bovenaan de sneaker begint een hi-tech FastFit-vetersysteem dat een optimale pasvorm mogelijk maakt en tegelijkertijd voldoende ondersteuning biedt aan de voet.

https://www.kortingcalm.com/