Het is meegenomen naar meer nieuwe klassiekers zoals het React Element 55, terwijl het zelfs tijd heeft gevonden om de Hike Nike Man opnieuw vorm te geven met nieuwe uitrusting, maar hoewel elk hun eigen verdienste is, is de meest aantrekkelijke van het hele pakket misschien wel deze Acquistare Nike Air Max 90, een passende notch in zijn 30e verjaardag. Levendige purples kleden het leer van de profielpanelen, zwart het suŤde net eronder, en elders nemen geel en roze een meer achterliggende rol omdat ze niet alleen de radiale vormen bedekken, maar ook het swoosh- en hiellipje. Verborgen details gaan ook mee, want de print op de binnenzool is een eerbetoon aan een klassieke vintage advertentie.Als onderdeel van zijn 30-jarig jubileum is de Nike Air Max 90 React Svendita op een missie geweest om zijn ware veelzijdigheid te tonen. Na vorige maand retailers te hebben bereikt in 'Volt' en 'Hyper Royal', en gepland om Valentijnsdag en stadsspecifieke ensembles volgende week te laten vallen, is de feesttent onlangs verschenen in een veel meer eigenaardige outfit. Gedempte grijzen en blanken begeleiden zwarten door de hele zool, voorvoet, hiel en spatbord terwijl ze het podium vormen voor gouden reptielachtige overlays.

Het begin van 2020 was het 30-jarig bestaan ​​van Nike Air Max 90 Prezzi Bassi, en het feit dat deze mijlpaal in lijn ligt met een nieuw decennium, geeft de Sportswear-basis een feestelijk excuus om met zijn fantasie de vrije loop te gaan. De lifestyle-hardloper, die al speelde met Springtime-kleuren en thematische delen die verwijzen naar Valentijnsdag en wereldstadwerkers, geniet nu van een nieuw ontwerpconcept dat zich richt op experimenteren met texturen.

Net als bij de Scarpe de Nike Air Max 90 "New Species" -versie van afgelopen september, wikkelen de schubben zich om de teendoos en glijden ze over de middenvoet, waardoor hun grip recht boven de bovenste TPU-oogjes loslaat. Dit paar brengt het reptielenthema een stap verder omdat het een dubrae heeft - ongebruikelijk voor het silhouet van de jaren 90 - getextureerd door tientallen uitsteeksels die doen denken aan krokodillentanden. Bovendien creŽert het net op de wintertaling tong een visachtig patroon. Hoewel het niet openlijk in de koelbloedige mix is, kan de sinaasappel die zowel de onderste eyestay als het achterlogo overneemt, zinspelen op de Ring-necked snake die in heel Noord-Amerika voorkomt.

Net naast een getrommeld leer kan pigment worden gevonden door een aanraking, hoewel passend bij die van de merklipjes; toplijnen en de tong behoren zeker tot de lichtste met intriges verhoogd dankzij hun rasterpatronen terwijl de voorvoetconstructies de voorkeur geven aan een soepele set materialen. Nike Air Max 90 Uomo/Donne Grafische bijstellingen langs de doorschijnende buitenzool en binnenzool zijn rijp met hun slogan "REAL PEOPLE DO REAL THINGS", afgewerkt met een centrale swoosh-modificatie die doorkijkbodems en velcro-randen voor gebruik met de gele reflecterende, donkere corduroy, wit patent en parelmoer opties.

www.ultrabshop.com