Den unika Reebok Club C Revenge kombinerar den övre av Revenge - en reebok club c sverige 2019 tennissko från 1986 - med mellansulan i en Club C, och nu har 43einhalb gett den retro-färgade sneakeren en helt och h?llet ny "Revenge Of Rui" -overlägg. En del av Reeboks "International Food" -paket som också erbjuder specialminkar från Overkill och Paved Gold.

I går kväll i Los Angeles i Hollywood reebok easytone skor dam Hills var det vackra kvinnliga kändisar i stort - som har några av de mest eftertraktade benen och rumporna i världen. Samlingen var för att fira lanseringen av Reeboks nya EasyTone-sko och för att upprätthålla Reeboks tro på att varje kvinna har rätt till en bra rumpa!

Supra firar tio år i affärer med en speciell samling av skon som satte dem på kartan, Skytop. "Decade X" -kollektionen kommer supra cuttler sverige att innehålla skateboardlegenden Chad Muskas ikoniska Skytop-sneaker ialla fyra versioner under årens lopp med en exekverad colorway-utförande.

Supra Footwear samarbetar med den världsberömda DISC JOCKEY Steve Aoki för en specialutgåva av Skytop 4 supra vaider skor rea denna högsäsong. Aoki är en långvarig vän av varumärket och får sin egen uppsättning av den djärva Skytop-silhuetten, med en oljad svart mockaöverdel med pistolskruvar, platta vaxade snören och svarta TPU-insatser, medan den vita SUPRAFOAM mellansula ger lite kontrast.